Interieur Amarok roadtrip camper​

De meubelopbouw van deze 4×4 camper is vervaardigd uit licht 15 mm dik populieren multiplex en v.z.v. American cherry houtdecor.
Tussen de banken is een verschuifbare (eet)tafel met HPL afwerking op een rail bevestigd. Deze is tevens te gebruiken voor ombouw tot bed of loungebank.
Onder de zitkussens en tussen de banken onder de tafel zijn grote, gemakkelijk te bereiken opbergruimtes gecreëerd. De bankkast aan de rechterkant is bovendien vanaf de buitenkant met een luik ontsloten.
De wandbekleding aan de binnenzijde is een zachte geluiddempende kunstleer.
De stahoogte binnen is 195 cm.

Voor de nacht(rust) zijn er verschillende mogelijkheden: In de alkoof is een vast eenpersoons bed met matras en ventilerende lattenbodem. Daarnaast is van de twee banken ook een eenpersoonsbed te maken. Beide bedden hebben een maat van 100 x 200 cm.
In plaats daarvan kan het bed (de lattenbodem) in de alkoof ook worden uitgetrokken, waardoor een tweepersoonsbed van 190 x 200 cm ontstaat. Dit bed kan zowel in de lengte als in de breedte van de camper worden beslapen. Eenvoudig kan de meegeleverde ladder aan de handgreep van de bed ombouw worden bevestigd om gemakkelijk en veilig op en af het uitgeschoven bed te kunnen komen.
De kussens van de banken en de matras zijn van koud schuim en 12 cm dik. De matras is v.z.v. een vochtregulerende tijk.