Amarok 4x4 camper huren

Bij onderstaande verhuurders kunt u deze bijzondere 4×4 camper huren. Klik hieronder op de link van het bedrijf van uw keuze en u komt meteen op de verhuurpagina van deze Amarok 4×4 camper verhuur partners:

De 4×4 camper die u kunt huren

Als u deze camper huurt zult u hier geen spijt van krijgen. De ultieme roadtrip beleeft u namelijk in een echte 2 persoons-, 4×4 camper. Maak een échte reis met uw partner, een vriend of alleen. Deze camper is namelijk geschikt voor twee personen.

Kunt u zichzelf hier al zien zitten? U wordt wakker in een mooi landschap, in uw 4×4 camper. U kijkt naar buiten en ziet een riviertje die u de hele nacht heeft horen stromen. U gaat buiten aan tafel zitten, terwijl uw reisgezelschap een kopje koffie met ontbijt pakt. De zon komt langzaam op en u geniet van de ultieme rust, ruimte en stilte. Deze plek, en vele andere, kunt u probleemloos met deze 4×4 camper bereiken.

Fourwheel drive voor een off-road camper

Fourwheel drive is onmisbaar voor een off-road camper. Een gewone camper brengt u op vele plekken maar met deze 2-persoons camper kan net dat ene prachtige plekje wél worden bereikt of dat spannende weggetje wél worden gevolgd. Welke route u ook wilt nemen, met deze camper kan het wél!

De camper huren is de ultieme manier van het ontzorgen van de reiziger. U gaat en staat waar en wanneer u dit wilt en heeft alles bij de hand. Geen gedoe met hotels reserveren of een slechte Airbnb. U heeft uw slaapplek, relax loungebank , keuken en badkamer direct bij de hand. Dit in combinatie met fourwheel drive, waarmee u overal zorgeloos kunt komen, maakt deze 4×4 camper perfect voor iedere reis (voor meer informatie zie Interieur). En als de reis erop zit levert u zonder omkijken de 4×4 camper weer bij de verhuurder in.

De 2-persoons camper is o.a. uitgerust met een grote gas- en watertank, zonnepanelen en een boiler. Bovendien heeft de camper een eigen toilet en een (buiten)douche waarmee u helemaal onafhankelijk van centrale voorzieningen bent (voor meer informatie zie Technische informatie). Hierdoor heeft u alle voorzieningen die u nodig heeft voor een optimale reis.

Ontdek de mooiste plekjes met een gehuurde 4×4 camper tijdens een avontuurlijke roadtrip.